top of page

Vicentina-style baccalà

2 min padella EN

2 min

cooking pan

2 min padella

2 min

padella

2 min microonde

2 min

275 W

6/8 min forno

6/8 min

180 °C

conf.png

170 g

Without adding

hydrogenated fats

hydrogenated fats

glutammato monosodico

glutammato monosodico

colourants

colourants

conservanti

conservanti

preservative

preservative

coloranti

coloranti

monosodium glutamate

monosodium glutamate

grassi idrogenati

grassi idrogenati

Chef’s suggestions

Serve the baccalà together with some “spoonable” or sliced toasted polenta and some finely chopped parsley
logo-imperiali-stiscia.png
Contact us

Are you interested in purchasing this or other of our products?

Fill out the contact form below and you will be contacted as soon as possible!

Dichiaro di avere compiuto sedici anni, e se minore di sedici, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali così come indicato nella Privacy Policy. 

Dichiaro di aver compiuto sedici anni e, se minore, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali (Privacy Policy).—- Per l’inoltro della newsletter, le comunicazioni via telefono (sms, WhatsApp, telefonata vocale)

COD. 

 
 

B0008

Ingredienti:

Stockfish, milk, onion, extra-virgin olive oil, anchovies in cornflower seed oil, type “00” common wheat flour, cheese, natural flavourings.

Packaged in a protective atmosphere.
To be consumed 24 hours after opening. Once opened the package, store the product at a temperature 0-3°C. To be consumed after cooking.

bottom of page