bigoli anitra.jpg

Bigoli with duck sauce

Modalità di preparazione

Take the product out of the box, open the bag and pour the sauce in a container or directly in a pan. Open the bigoli bag and take the desired amount.
Reach the desired temperature of the sauce adding, if needed, hot broth to keep an excellent texture. Once the sauce is warm, add the amount of pasta corresponding to the amount of sauce; toss the bigoli until reaching the ideal serving temperature (80°). Plate and garnish as desired.

I consigli dello Chef

The suggested proportion is: 120 g sauce with 150 g pasta. Serve the bigoli with duck sauce with grated Parmesan and fresh sage leaves.
logo-imperiali-stiscia.png
Contattaci

Sei interessato ad acquistare questo o ad altri dei nostri prodotti?

Compila il modulo di contatto sottostante e verrai ricontattato al più presto!

Dichiaro di avere compiuto sedici anni, e se minore di sedici, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali così come indicato nella Privacy Policy. 

Dichiaro di aver compiuto sedici anni e, se minore, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali (Privacy Policy).—- Per l’inoltro della newsletter, le comunicazioni via telefono (sms, WhatsApp, telefonata vocale)

  • A0248

    COD.

    EGG BIGOLI

    Ingredients

    Bigoli pasta (durum wheat semolina (contains gluten), eggs 19.36%, water), water, salt.

    Allergens

    Crustaceans, fish, soy, milk, celery, molluscs, sesame and mustard. Pre-cooked gastronomic preparation with durum wheat semolina and eggs.

    Packaging characteristics

    PRIMARY PACKAGING DESCRIPTION

    Net weight

    Dimensions

    Tolerance

    Film

    2300 g

    500 x 300 x 110 mm

    +10%

    PAO-PP

    PALLETIZATION

    Number of layers

    Cartons per layer

    Total weight

    Gross weight

    6

    7

    96.6 kg

    121.6 kg

  • A0713

    COD.

    DUCK SAUCE

    Ingredients

    Duck meat (40%) (duck meat 98.8%, salt 1.2%), water, vegetables in variable amounts (carrots, celery, onion), corn oil, wine (contains sulphites), rice flour, aroma, rosemary, salt, beef-flavored broth granulate (salt, maltodextrin, vegetable proteins extract, cornstarch, yeast extract, dextrose, potato starch, meat extract, corn oil, dehydrated vegetables (onion, carrot), aromas).

    Allergens

    Cereals containing gluten (wheat, spelt, barley, oats), crustaceans, eggs, fish, soy, milk, molluscs, cashew nuts, peanuts, mustard, and sesame.

    Packaging characteristics

    PRIMARY PACKAGING DESCRIPTION

    Net weight

    Dimensions

    Tolerance

    Film

    3000 g

    300 x 220 x 70 mm

    +10%

    PAO-PE

    PALLETIZATION

    Number of layers

    Cartons per layer

    Total weight

    Gross weight

    6

    7

    378 kg

    403 kg

Serenissima Ristorazione s.p.a.
Sede Legale
Viale della Scienza, 26 – 36100 (VI)

 

Tel. +39 0444 348400
Fax. +39 0444 348482
info@grupposerenissima.it
C.F. e P.I. 01617950249

© 2021 Serenissima Ristorazione • C.F. e P.I. 01617950249
Sede Legale - Viale della Scienza, 26 - 36100 Vicenza

Contattaci

Sei interessato ad acquistare i nostri prodotti?

Compila il modulo di contatto sottostante e verrai ricontattato al più presto!

Dichiaro di avere compiuto sedici anni, e se minore di sedici, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali così come indicato nella Privacy Policy. 

Dichiaro di aver compiuto sedici anni e, se minore, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali (Privacy Policy).—- Per l’inoltro della newsletter, le comunicazioni via telefono (sms, WhatsApp, telefonata vocale)