top of page

Bocconcini di tacchino al curry

Preparation

Estrarre il prodotto dalla scatola di cartone, aprire la confezione e versare i bocconcini di tacchino in un contenitore. Prelevare la quantità desiderata e scaldare in padella a temperatura di servizio ottimale (80°) aggiungendo un filo d’olio d’oliva e del brodo caldo. Impiattare e guarnire a piacere.

Chef’s suggestions

La porzione singola consigliata è di 170 gr. Servire i bocconcini di tacchino al curry accompagnandoli con del riso pilaf caldo e dell’erba cipollina fresca tritata finemente.
logo-imperiali-stiscia.png
Contact us

Are you interested in purchasing this or other of our products?

Fill out the contact form below and you will be contacted as soon as possible!

I declare that I am sixteen years old, and if I am under sixteen, that I have been authorized by the holder of parental responsibility, therefore I consent to the processing of my personal data as indicated in the Privacy Policy.

I declare that I have turned sixteen and, if a minor, that I have been authorized by the holder of parental responsibility, therefore I consent to the processing of my personal data (Privacy Policy). WhatsApp, voice call)

bottom of page