bigoli anitra.jpg

Roast pork with mushrooms

Modalità di preparazione

Take the product out of the box, open the bag and place the roast pork on a cutting board.
N.B. The bag will retain the broth released by the roast pork during the sous-vide low temperature cooking process which may be heated in a casserole and used as gravy for the roast pork. Remove the net from the roast pork and slice, place the slices in a baking tray, drizzle some olive oil and place in the pre-heated oven.
Reach the ideal serving temperature (80°). In a saucepan, cook the desired amount of mushroom sauce. Plate the roast pork, garnish with sauce and serve.

I consigli dello Chef

The suggested single serving is 150 g (100 g roast pork and 50 g mushroom sauce). Serve the roast pork with mushrooms with finely-chopped fresh parsley
logo-imperiali-stiscia.png
Contattaci

Sei interessato ad acquistare questo o ad altri dei nostri prodotti?

Compila il modulo di contatto sottostante e verrai ricontattato al più presto!

Dichiaro di avere compiuto sedici anni, e se minore di sedici, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali così come indicato nella Privacy Policy. 

Dichiaro di aver compiuto sedici anni e, se minore, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali (Privacy Policy).—- Per l’inoltro della newsletter, le comunicazioni via telefono (sms, WhatsApp, telefonata vocale)

  • S0056

    COD.

    MUSHROOM SAUCE

    Ingredients

    Field mushrooms (70%), onion, water, corn starch, extra virgin olive oil, parsley, salt, granulated vegetable broth (vegetable protein extract, dehydrated vegetables in variable proportions (onion, carrots, parsley, tomato), corn oil, corn starch, potato starch, yeast extract, sucrose, acidifier: ascorbic acid and coloring agent: (riboflavin), garlic.

    Allergens

    Cereals containing gluten (wheat, spelt, barley, oats), crustaceans, eggs, soy, milk, celery, molluscs, sulphites, mustard, peanuts, and sesame.

    Packaging characteristics

    PRIMARY PACKAGING DESCRIPTION

    Net weight

    Dimensions

    Tolerance

    Film

    3000 g

    300 x 220 x 70 mm

    +10%

    PAO-PE

    PALLETIZATION

    Number of layers

    Cartons per layer

    Total weight

    Gross weight

    6

    7

    378 kg

    403 kg

  • S0032

    COD.

    ROAST PORK

    Ingredients

    Roast pork (93%) (pork meat, salt, rosemary), meat broth (water, beef-flavored granulated broth) salt, maltodextrin, vegetable proteins extract, corn starch, yeast extract, dextrose, potato starch, meat extract, corn oil, dehydrated vegetables (onion, carrot, aromas, salt), extra virgin olive oil.

    Allergens

    Cereals containing gluten (wheat, spelt, barley, oats), crustaceans, eggs, fish, celery, soy, peanuts, mustard, cashew nuts, molluscs, sesame, milk.

    Packaging characteristics

    PRIMARY PACKAGING DESCRIPTION

    Net weight

    Dimensions

    Tolerance

    Film

    6500 g

    500 x 300 x 110 mm

    +10%

    PAO-PP

    PALLETIZATION

    Number of layers

    Cartons per layer

    Total weight

    Gross weight

    6

    7

    273 kg

    298 kg

Serenissima Ristorazione s.p.a.
Sede Legale
Viale della Scienza, 26 – 36100 (VI)

 

Tel. +39 0444 348400
Fax. +39 0444 348482
info@grupposerenissima.it
C.F. e P.I. 01617950249

© 2021 Serenissima Ristorazione • C.F. e P.I. 01617950249
Sede Legale - Viale della Scienza, 26 - 36100 Vicenza

Contattaci

Sei interessato ad acquistare i nostri prodotti?

Compila il modulo di contatto sottostante e verrai ricontattato al più presto!

Dichiaro di avere compiuto sedici anni, e se minore di sedici, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali così come indicato nella Privacy Policy. 

Dichiaro di aver compiuto sedici anni e, se minore, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali (Privacy Policy).—- Per l’inoltro della newsletter, le comunicazioni via telefono (sms, WhatsApp, telefonata vocale)