Roast pork with mushrooms

Modalità di preparazione

Take the product out of the box, open the bag and place the roast pork on a cutting board.
N.B. The bag will retain the broth released by the roast pork during the sous-vide low temperature cooking process which may be heated in a casserole and used as gravy for the roast pork. Remove the net from the roast pork and slice, place the slices in a baking tray, drizzle some olive oil and place in the pre-heated oven.
Reach the ideal serving temperature (80°). In a saucepan, cook the desired amount of mushroom sauce. Plate the roast pork, garnish with sauce and serve.

I consigli dello Chef

The suggested single serving is 150 g (100 g roast pork and 50 g mushroom sauce). Serve the roast pork with mushrooms with finely-chopped fresh parsley
logo-imperiali-stiscia.png
Contattaci

Sei interessato ad acquistare questo o ad altri dei nostri prodotti?

Compila il modulo di contatto sottostante e verrai ricontattato al più presto!

Dichiaro di avere compiuto sedici anni, e se minore di sedici, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali così come indicato nella Privacy Policy. 

Dichiaro di aver compiuto sedici anni e, se minore, di essere stato autorizzato dal titolare della responsabilità genitoriale, pertanto acconsento al trattamento dei miei dati personali (Privacy Policy).—- Per l’inoltro della newsletter, le comunicazioni via telefono (sms, WhatsApp, telefonata vocale)